När jag har något att säga säjer jag det här, om jag inte säger det någon annanstans. Politik, mera om Asien än om Västvärlden eftersom jag ofta känner mej mindre främmande där. Sometimes English, sometimes Swedish depending on what kind of keyboard and my state of mind.

2006-07-15

Palestinska raketer från Västbanken


Eftersom Olmert bygger sitt parti på att lämna Västbanken, får IDF, israeliska försvaret, ej berätta om de raketer som redan avlossats därifrån. Vad de väntar på berättar en av de palestinska koordinatorerna.

* * *

Kriget i Libanon har fått den svaga libanesiska regeringen att klaga inför FN, och den något starkare regeringen i Frankrike att högljutt gnälla på Israel. Hur vore det om de bad om hjälp att bli av med Hizbollah istället??? FN har trupper i Hizbollahstan, som inte gör ett dugg mer än dricker kaffe tillsammans med terroristerna. FN:s resolution 1559 ålägger Libanons regering att rensa upp Hizbollahträsket och ha sin nationella armé vid Israels gräns - inte ett dugg har gjorts, och de har inte bett om utländsk hjälp för detta. Hade inte Persson gärna ställt upp? Kan inte Helle Klein med sina goda terroristanknytningar göra detta?

* * *

"Arabs only understand force" har arabiska läsare skrivit, på arabiska, på Israeliska statens utrikesministeriums arabiska webbsidor.

* * *

Israel har just beställt jetbränsle från USA för US$210 miljoner - det är dyrt att kriga. Undrar hur mycket de arabiska terroristerna har betalat för sina vapen, som kunde ha gått till mat, sjukhus, undervisning, att bygga upp sina länder?

* * *

Inga kommentarer: